Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/www/doc/www.autoberging.nl/www//index.php/transport/) is not within the allowed path(s): (/www/doc/www.autoberging.nl:/disk2/doc/www.autoberging.nl:/usr/share/php:/www/tmp:/tmp) in /www/doc/www.autoberging.nl/www/wp-content/plugins/translatepress-multilingual/includes/class-url-converter.php on line 373

Wanneer u 1 of meerdere voertuigen wenst te laten transporteren in zowel Nederland als daarbuiten bieden wij u daarin de ideale partner.
Voor zowel planbare als directe transporten zijn we u ideale partner!

Planbare Transporten:

Planbare transporten zijn voor ons, zoals de naam het al zeg, planbaar. Dit betekent dus dat we deze niet direct hoeven op te halen en deze in een later tijdstip van de dag of in de komende dagen kunnen combineren met andere transporten.
Uiteraard is het tarief hierin gunstiger dan voor de Directe transporten.

Directe Transporten:

De Directe transporten krijgen bij ons ten alle tijde voorrang en u kunt dan ook vaak tussen de 15 en 45 minuten een auto van ons of van onze aangewezen partners bij u verwachten. De chauffeur in kwestie zal er dan voor zorgen dat u voertuig direct naar de eindbestemming wordt doorgebracht. U kunt er altijd voor kiezen om met hem mee te rijden naar de eindbestemming. Geef dit vooraf aan zeker als u met meerdere personen bent zodat we kunnen zorgen dat u allemaal netjes en veilig aankomt.

Vind ons

Bezoekadres:
Plantsoenstraat 13
2902 HL Capelle aan den IJssel
Tel: 010-4516705
info@autoberging.nl

 

 

Openingstijden:
Maandag—Vrijdag 08:30–17:30
Zaterdag & Zondag: 10:00–13:00

Voor Noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar!

Social Media Links