Inbeslagname auto´s

Inbeslagname auto´s Rotterdam

Naast autoberging, pechhulp en transport voert Roos Autoberging ook nog een andere dienstverlening uit. In opdracht van gemeenten, deurwaarders en Belastingdienst voeren wij namelijk inbeslagnames uit op voertuigen. 

Een inbeslagname wordt in de meeste gevallen uitgevoerd onder het toeziend oog van een deurwaarder, politie of Bijzonder Opsporingsambtenaar. Het voertuig wordt doorgaans afgevoerd naar ons depot, waar vervolgens besloten wordt door onze opdrachtgever wat er met de auto gaat gebeuren.

Landelijke samenwerkingen

Roos Autoberging heeft landelijk samenwerkingen met 20 andere bergingsbedrijven. Op deze manier kan er altijd, waar dan ook een berger ter plaatsen worden gestuurd. Dit scheelt aanzienlijke tijd en kosten voor instanties en deurwaarders.

Opslag voertuigen inbeslagname

In beslag genomen voertuigen kunnen altijd worden opgeslagen in het depot van Roos Autoberging. Zo bent u er altijd zeker van dat voertuigen veilig achter slot en grendel staan, zonder dat iemand daar zonder uw toestemming bijkomt.

Transport van uw eigendom

Na inbeslagname is het mogelijk om uw voertuig(en) door heel Nederland te laten transporteren. Transport door Roos Autoberging vindt plaats conform geldende Europese wet- en regelgeving.