Vervangend vervoer

Ophalen en inleveren vervangend vervoer

Hier vind u alle noodzakelijke informatie betreffende het inleveren of ophalen van uw vervangend vervoer wanneer deze toegewezen is door uw pechhulpverlener.

Wanneer u pech heeft met uw auto, dan kan het zo zijn dat u vanuit uw pechhulpverlener of leasemaatschappij recht heeft op vervangend vervoer. Roos Autoberging heeft doorgaans al het vervangend vervoer op de locatie beschikbaar. U kunt in dat geval dus meerijden met onze berger en direct een auto meekrijgen om uw weg te vervolgen. Hou er rekening mee dat het vervangend vervoer in eerste instantie maar voor een paar dagen wordt afgesproken. Of u langer gebruik kunt maken van het vervangend vervoer is afhankelijk van het bedrijf dat de auto heeft gehuurd. 

Mocht u niet de benodigde documenten bij u hebben om direct vervangend vervoer mee te nemen, dan is het doorgaans mogelijk dit ook op een later moment bij ons op te halen. Het ophalen gaat altijd in overleg en omdat er niet altijd iemand aanwezig is, vragen wij u vooraf telefonisch contact met ons te zoeken

Het ophalen en inleveren van het vervangend vervoer is enkel mogelijk op onderstaande tijdstippen. Mocht het niet mogelijk zijn om tijdens deze tijdstippen de huurauto in te leveren, dan vragen wij u telefonisch contact met ons te zoeken voor het bespreken van een andere ophaal/ of inlevermogelijkheid

Openingstijden:

Maandag:            08.00 – 18.00
Dinsdag:              08:00 – 18:00
Woensdag:          08:00 – 18:00
Donderdag:         08:00 – 18:00
Vrijdag:                08:00 – 18:00
Zaterdag:            09.00 – 12:00
Zondag:               Gesloten

Ophalen vervangend vervoer

  • Zorg voor een geldig rijbewijs
  • Neem uw bankpas mee voor eventuele borgstelling of eigen risico
  • Weet of u gemachtigd bent te mogen rijden volgens de voorwaarden

Inleveren vervangend vervoer

Brandstofmeter

  • Zorg dat het voertuig ALTIJD is afgetankt, let op benzine of diesel!!
  • Zorg dat uw voertuig schoon en opgeruimd ingeleverd wordt
  • Neem uw verhuurcontract mee indien u deze bij uitgifte hebt ontvangen

 

Onze leveranciers voor vervangend vervoer

Logo Logicx

Logicx

Jaarlijks sluit Logicx meer dan 80.000 huurovereenkomsten voor vervangend vervoer af. Met hun uitgebreide jonge wagenpark van ruim 4.300 voertuigen bieden zij zowel in Nederland als in het buitenland vervangend vervoer. Handgeschakeld, automaat of met trekhaak, zij hebben het in huis!

Drive On

Drive On ishet vervangend vervoersbedrijf dat is opgericht door bergingsbedrijf Wolves uit Wierden. Om de mobiliteit van haar klanten te bevorderen leverde dit bergingsbedrijf auto´s aan de gestrande klanten van Wolves. Al snel oversteeg de vraag van andere bergers het aanbod en werd Drive On geboren. Huurauto´s van Drive On worden nu verhuurd als mobiliteitsoplossingen door heel Europa.

Logo Auto Verhuur Nederland, Logo AVN,

AVN

AutoVerhuur Nederland B.V. is in 2003 opgericht en richt zich primair op het inzetten van vervangend vervoer voor zakelijke opdrachtgevers.
Leasemaatschappijen, fleetowners, verzekeraars en alarmcentrales maken gebruik van de diensten van AutoVerhuur Nederland B.V..
AutoVerhuur Nederland B.V. beschikt over ongeveer 80 uitgiftepunten in Nederland.
Voor deze dienstverlening is AutoVerhuur Nederland B.V. 24/7 bereikbaar.