Pechhulp auto´s

Pechhulp Rotterdam

Het kan de beste gebeuren. Pech zit net als een ongeluk in een klein hoekje. Of het nu gaat om een lege accu, een lekke band of de motor die in de noodloop zit, Roos Autoberging helpt u weer op weg. In de meeste gevallen kunnen we uw auto weer gewoon repareren of in ieder geval met een noodreparatie weer op weg helpen. Lukt dit niet, dan is er vaak de mogelijkheid van vervangend vervoer. U kunt weer verder en wij brengen uw auto op doortransport naar de garage. 

Pechhulp regio Rotterdam

Wanneer je onderweg bent in de regio Rotterdam en je auto plotseling in de steek laat, kan dat behoorlijk vervelend zijn. Gelukkig is er dan Roos Autoberging. Dit bedrijf biedt pechhulp aan automobilisten die in de problemen komen. Roos Autoberging is 24 uur per dag bereikbaar, dus je kunt altijd bij hen terecht voor hulp. Ze hebben een sleepwagen die je auto naar de dichtstbijzijnde garage kan brengen. Ook kunnen ze je helpen als je een band moet vervangen of je motor moet repareren. Kortom, als je met pech langs de weg staat in de regio Rotterdam, weet je precies waar je moet zijn: bij Roos Autoberging.

Lekke band

Lekke band? Geen probleem!

Een lekke band kan een hoop ellende betekenen, zeker wanneer het midden in de nacht of op een onhandige plek gebeurt. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor een lekke band, namelijk een plugreparatie. Zit het lek op het loopvlak van de band en is het gat niet te groot dan kunnen we vaak de auto weer snel rijdbaar krijgen door middel ban een plugreparatie. Een plugreparatie is een kleine reparatie aan de binnenkant van de band, waardoor het lek wordt gestopt. Pluggen zijn kleine stukjes rubber of plastic die in het lek worden gestopt, waardoor het lek wordt afgedicht. Plugreparaties zijn eenvoudig, snel en goedkoop, en kunnen daardoor snel door onze pechhulpmedewerkers worden uitgevoerd.

Wij sporen snel de motorstoring op

Auto’s zijn steeds vaker rijdende computers. Naast vele gemakken en voordelen, brengt dit helaas ook soms storingen met zich mee. Gaan er nu allerlei lampjes branden op uw dashboard, zet de auto dan veilig aan de kant en neem contact met ons op. Onze pechhulpspecialisten sporen door middel van moderne apparatuur de storing op en kijken of zij het euvel kunnen verhelpen. Is dit niet het geval, dan brengen wij uw auto door naar een merkdealer of garage. Bijvoorbeeld M. de Koning voor alle Volkswagens.