Berging auto´s

Berger Rotterdam

In opdracht van veel alarmcentrales en verzekeringsmaatschappijen is Roos autoberging de aangewezen partij voor het afslepen van niet rijdbare schadevoertuigen in de regio Rotterdam en Haaglanden. 

Op een groot aantal snelwegen in de regio Rotterdam is Roos Autoberging door Rijkswaterstaat ingehuurd om na een ongeval beschadigde voertuigen af te slepen conform de Incident Management richtlijnen. 

Ook buiten de regio´s Rotterdam en Haaglanden is Roos Autoberging in te zetten. In geval van nood en als niemand anders kan, zijn wij de aangewezen partij voor het bergen van uw beschadigde auto.

Incident Management Rotterdam

Incident Management

Om de doorloop van het verkeer op belangrijke wegen en snelwegen te bevorderen is op het bovenliggend wegennetwerk Incident Management van kracht. Roos autoberging voert op grote delen van de A20, A13 en A4 de berging uit voor Rijkswaterstaat. De auto wordt conform de regels en wetgeving van de snelweg gehaald en vervolgens in overleg met u en uw verzekeringsmaatschappij doorgebracht naar de eindbestemming.

Niet rijdbare schade

Een eenzijdig ongeval of ongeval met tegenpartij is altijd erg vervelend. Vooral als blijkt dat de auto na het ongeval niet verder kan rijden kan de situatie best indrukwekkend zijn. Roos autoberging helpt u weer vooruit in deze vervelende situatie. Na contact met de alarmcentrale van uw verzekering transporteren we uw voertuig naar een schadehersteller, demontagebedrijf of huisadres. Ook zorgen we ervoor dat u weer thuiskomt. Hoe, dat is afhankelijk van uw schadeverzekering, maar thuis komt u altijd.

Vast in sneeuw

vast in modder of sneeuw

Vaak wordt het vaststaan in modder of sneeuw door automobilisten gezien als pech. Het vaststaan van uw voertuig wordt veroorzaakt door een invloed van buitenaf. Dit maakt dat verzekeraars en leasemaatschappijen het vaak zien als schade. Afhankelijk van de situatie is het vast komen te staan vaak ook schade door eigen schuld. Roos Autoberging gaat voor u na of er dekking is op uw verzekering of leasecontract en helpt u vervolgens weer vooruit.