Autotransport

Autotransport Rotterdam

Al sinds 1979 is het bergen van voertuigen de specialiteit van Roos Autoberging. Als na een ongeval jouw auto niet meer verder kan rijden, dan staat Roos autoberging in de regio Rotterdam klaar om de auto af te slepen. In overleg met jou en de verzekering brengen wij de auto door naar een schadeherstelbedrijf.

Autotransport dNederland

Roos Autoberging voert autotransport uit door heel Nederland en indien nodig, ver daarbuiten. Of het nu een beschadigde auto betreft die naar een schadebedrijf moet worden getransporteerd of een onbeschadigd voertuig dat simpelweg van punt A naar punt B moet, Roos Autoberging zorgt voor een veilig en schadevrij transport.

Neem contact op met ons voor de mogelijkheden en planning van uw autotransport.

Autotransport Rotterdam

Als autobergingsbedrijf in Rotterdam zijn wij gespecialiseerd in autotransport. Ons doel is om dit proces voor onze klanten zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. 

Wat ons autotransport in Rotterdam onderscheidt van de rest is onze uitgebreide kennis en ervaring in de regio. Wij kennen de wegen in onze regio en ver daarbuiten en kunnen daardoor snel en veilig auto’s vervoeren naar hun bestemming.

Inbeslagname

Naast autoberging, pechhulp en transport voert Roos Autoberging ook nog een andere dienstverlening uit. In opdracht van gemeenten, deurwaarders en Belastingdienst voeren wij namelijk inbeslagnames uit op voertuigen. 

Een inbeslagname wordt in de meeste gevallen uitgevoerd onder het toeziend oog van een deurwaarder, politie of Bijzonder Opsporingsambtenaar. Het voertuig wordt doorgaans afgevoerd naar ons depot, waar vervolgens besloten wordt door onze opdrachtgever wat er met de auto gaat gebeuren.

Laat Roos Autoberging uw voertuig transporteren. Wij brengen uw auto van Iedere gewenste locatie in Nederland naar de bestemming van dit voertuig. Neem contact met ons op voor onze scherpe tarieven en het maken van een afspraak.